AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenleri yıkamak

Kahve falında merdivenleri yıkamak

Kahve falında merdivenleri yıkamak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri yıkamak gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Kahve falında suyla merdiven yıkamak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işarettir.

Kahve falında hortumla merdiven yıkamak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine inanılır.

Kahve falında merdivenleri yıkamak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine inanılır.

Kahve falında ev merdiveni yıkamak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven yıkamak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdiveni yıkamak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bina merdiveni yıkamak yeni bir yol tutulacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir