AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin merdivenlerini yıkamak

Kahve falında evin merdivenlerini yıkamak

Kahve falında evin merdivenlerini yıkamak nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zarara uğrayacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evin merdivenlerini yıkamak gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılması sizi çok fazla endişelendirmesin.

Kahve falında evin merdivenlerini yıkamak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, işinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven yıkamak özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bina merdiveni yıkamak yokluk nedir bilmeyeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev merdiveni yıkamak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında merdivenleri yıkamak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven yıkadığını görmek neşesine kavuşacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir