AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla merdiven yıkamak

Kahve falında suyla merdiven yıkamak

Kahve falında suyla merdiven yıkamak yandaşı olan birinin vefat etmesine, problemlerin çözüme kavuşacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ihanete uğrayacağına, amacına ulaşacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında suyla merdiven yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenmenizi gerektiren yollardan devam etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında suyla merdiven yıkamak küs olduğu kişilerle barışacağına, zor durumda kalınacağına işarettir.

Kahve falında merdivenleri suyla yıkamak dileklerinin yerine geleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven yıkamak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla merdiven yıkamak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, yağmur yağmamasına inanılır.

Kahve falında merdiveni yıkamak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak kazancının günden güne artacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine delalettir.

Kahve falında merdivenleri yıkamak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak ele geçecek haram mal ve paraya, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir