AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak süpürmek

Kahve falında yatak süpürmek

Kahve falında yatak süpürmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, kendisine uğur getireceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, işlerinin düzene gireceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak süpürmek gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz durumunda evinizde veya yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yatak süpürmek sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanı süpürmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının evini süpürmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında taş toprak süpürmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, kötüyse düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saman süpürmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin süpürdüğünü görmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etrafı süpürdüğünü görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir