AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl süpürmek

Kahve falında kıl süpürmek

Kahve falında kıl süpürmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, ele geçen kazancın azalacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıl süpürmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Kahve falında kıl süpürmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Kahve falında saç kılı süpürmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında mutfak süpürmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulur.

Kahve falında toprak yer süpürmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek huzur getirecek birinin çıkacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare süpürmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ev süpürdüğünü görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ekmek süpürmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir