AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden koşarak kaçmak

Kahve falında merdivenden koşarak kaçmak

Kahve falında merdivenden koşarak kaçmak yeni projelere atılacağına, nimetin ve kazancın artacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, sorunların teker teker aşılacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında merdivenden koşarak kaçmak gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında merdivenlerden koşarak kaçmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden koşarak kaçmak dünya malına doymak bilmeyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında merdiven koşarak inmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına inanılır.

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak son model arabaya sahip olacağına, sorunların tarihe karışacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek dini inançların güçleneceğine, isteklerinin erteleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir