AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenle düşmek

Kahve falında merdivenle düşmek

Kahve falında merdivenle düşmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kısa sürede başarısının artacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenle düşmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkmak ve düşmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivene düşmek aydınlığa çıkılacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında merdivende düşmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında yüksek merdivenden düşmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden aşağı düşmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden düşmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir