AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda değişiklikler yapma gereği duyulabilir.

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarından inmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak gözyaşının dineceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamağında oturmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven basamakları görmek kısmetin kapanacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında merdiven basamaklarını çıkmak başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven basamağı inmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir