AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden kayıp düşmek

Kahve falında merdivenden kayıp düşmek

Kahve falında merdivenden kayıp düşmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, eksiği kendinde bulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden kayıp düşmek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir.

Kahve falında merdivenden kayıp düşmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayıp yere düşmek her zaman haklının yanında olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdan kayıp düşmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında karda kayıp düşmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette kayıp düşmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda kayıp düşmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ayağı kayıp yere düşmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine işarettir.

Kahve falında buzda kayıp düşmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, makamının sarsılmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir