AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü merdiven çıkmak

Kahve falında bir sürü merdiven çıkmak

Kahve falında bir sürü merdiven çıkmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Belli hedef veya isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilecek destekleyici etkiler altındasınız.

Kahve falında bir sürü merdiven çıkmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geniş merdiven çıkmak daima zinde ve genç kalacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yürüyen merdivenlerden çıkmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenle göğe çıkmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyen merdiven çıkmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, düşünceli ve dalgın olacağına alamet eder.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karlı merdivenden çıkmak işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir