AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan aşağı inmek

Kahve falında camdan aşağı inmek

Kahve falında camdan aşağı inmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine işaret eder.

Kahve falında camdan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında camdan aşağıya inmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camdan aşağı inmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten aşağıya inmek ikisinin de çok rahat edeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, ruhen güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında asansörden aşağı inmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan aşağı inmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir