Kahve falında merdivenlerde oturmak

Kahve falında merdivenlerde oturmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kazancının daha da artacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, düzenli bir işe girileceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerde oturmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Kahve falında merdivene oturmak uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek merdivende oturmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivende oturduğunu görmek zenginlik sahibi olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven oturmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında merdiven başında oturmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, sevilen bir dostun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivende oturmak sayılacağına ve sevileceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven basamağında oturmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerde oturmak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir