Kahve falında merdivende oturmak

Kahve falında merdivende oturmak zararını tamamen kapatacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende oturmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında merdivene oturmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında merdiven oturmak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven basamağında oturmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven başında oturmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenlerde oturmak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende oturmak iş yeri sahibi olacağına, dertleri biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek merdivende oturmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivende oturduğunu görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir