AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven basamağında oturmak

Kahve falında merdiven basamağında oturmak

Kahve falında merdiven basamağında oturmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Kahve falında merdiven basamağında oturmak gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Kahve falında merdiven basamağında oturmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, feraha ermeye yorulur.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven basamaklarını çıkmak işinde verimsiz olacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven basamakları görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamağı inmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven basamağı çıkmak kariyerinde atılım yapacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir