AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven oturmak

Kahve falında merdiven oturmak

Kahve falında merdiven oturmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven oturmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı girişimleriniz sizi keyiflendirebilir.

Kahve falında merdiven başında oturmak böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında merdivene oturmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında merdiven oturmak büyük aksilikler yaşayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivende oturmak saygınlığını yitireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında merdivenin başında oturmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında merdivenlerde oturmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında merdivende oturduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek merdivende oturmak kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir