AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık merdivenden çıkmak

Kahve falında kırık merdivenden çıkmak

Kahve falında kırık merdivenden çıkmak sağlığının bozulacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı durumların her iki tarafını da görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kırık merdivenden çıkmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık merdiven çıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiveni kırık görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında kırık merdivenden inmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık merdiven görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden inmek ve çıkmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beton merdiven çıkmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir