AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden zor inmek

Kahve falında merdivenden zor inmek

Kahve falında merdivenden zor inmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden zor inmek gördüyseniz:

  • Ani oluşumlar sayesinde hukuki, resmi, aileniz, eviniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda onarılması gereken yerleri onarma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden zor inmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında merdivenlerden zor çıkmak huzurunun bozulacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden zor çıkmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında merdivenleri zor çıkmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiveni zor çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun bir merdivenden inmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir