AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenleri zor çıkmak

Kahve falında merdivenleri zor çıkmak

Kahve falında merdivenleri zor çıkmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenleri zor çıkmak gördüyseniz:

  • Alelacele tavırlar ise, sizi, kötü anlaşmaların, iş birliklerinin veya ilişkilerin kucağına atabilir.

Kahve falında merdiveni zor çıkmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenleri zor çıkmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden zor çıkmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden zor çıkmak refah içinde bir hayat yaşanacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak tatsız sözlerin de unutulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden zor inmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zorlu yokuş çıkmak işsizin iş bulacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işarettir.

Kahve falında yokuşu zor çıkmak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir