AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden zor çıkmak

Kahve falında merdivenden zor çıkmak

Kahve falında merdivenden zor çıkmak hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden zor çıkmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden zor çıkmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, bundan hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri zor çıkmak daha iyi yerlere geleceğine, ona emek vereceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden zor çıkmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çirkin sözler işitileceğine inanılır.

Kahve falında merdiveni zor çıkmak hanesindeki rızkın eksileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden zor inmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuşu zor çıkmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında zorlu yokuş çıkmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir