AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden yuvarlanmak

Kahve falında merdivenden yuvarlanmak

Kahve falında merdivenden yuvarlanmak insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, aradığı kişiyi bulacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden yuvarlanmak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden yuvarlandığını görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında bayırdan yuvarlanmak sevdiği insana kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında kumda yuvarlanmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten yuvarlanmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında yuvarlanan kaya görmek başarı için fırsatların artacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret eder.

Kahve falında çayırda yuvarlanmak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir