AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden yuvarlandığını görmek

Kahve falında merdivenden yuvarlandığını görmek

Kahve falında merdivenden yuvarlandığını görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Kahve falında merdivenden yuvarlanmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden yuvarlandığını görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarampole yuvarlanmak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işarettir.

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden yuvarlanmak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yokuştan yuvarlanmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmek yuvarlanmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir