AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlanan kaya görmek

Kahve falında yuvarlanan kaya görmek

Kahve falında yuvarlanan kaya görmek bazen umutlarını yitireceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çekilen acıların unutulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında yuvarlanan kaya gördüyseniz:

  • Geneli ilgilendiren konular üzerine çalışabilirsiniz.

Kahve falında kayaların yuvarlandığını görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlanan kaya görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde yuvarlandığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden yuvarlanmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına tabir olunur.

Kahve falında kumda yuvarlanmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında dereye yuvarlanmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında arabanın yuvarlandığını görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, iyi konumlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerden yuvarlanmak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir