AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurdan korkmak

Kahve falında yağmurdan korkmak

Kahve falında yağmurdan korkmak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında yağmurdan korkmak gördüyseniz:

  • Para açısından güçlüsünüz.

Kahve falında yağmurdan korkmak hanesindeki rızkın eksileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında türbeden korkmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, geçim derdi yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında köpeklerden korkmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusundan korkmak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamdan korkmak gereken sabrı göstereceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinden korkmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılandan korkmak ve kaçmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzerken korkmak hep yerinde sayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir