AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden inmek çıkmak

Kahve falında merdivenden inmek çıkmak

Kahve falında merdivenden inmek çıkmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, iyi şartlara kavuşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden inmek çıkmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında merdivenden inmek ve çıkmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden inmek çıkmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların azalacağına inanılır.

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek barış için adım atacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla merdiven inmek duygularının karşılığını alamayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek yapılan işte yalnız kalınacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden inmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters merdiven inmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir