AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden inmek ve çıkmak

Kahve falında merdivenden inmek ve çıkmak

Kahve falında merdivenden inmek ve çıkmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, güzel bir yola çıkılacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden inmek ve çıkmak gördüyseniz:

  • Hakkınızı korumak için herşeyi yapmalısınız.

Kahve falında merdivenden inmek çıkmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden inmek ve çıkmak işlerinin çoğalacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulur.

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli merdiven inmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında bisikletle merdivenden inmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, fırsatların elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla merdiven inmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dağdan merdivenle inmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir