AnaSayfa / Genel / Kahve falında ingilizce dersi almak

Kahve falında ingilizce dersi almak

Kahve falında ingilizce dersi almak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında ingilizce dersi almak gördüyseniz:

  • Sizin herkese yetecek enerjiniz var, onu kullanmalısınız.

Kahve falında ingilizce ders görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ingilizce dersinde olduğunu görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ingilizce dersi görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ingilizce dersi almak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalettir.

Kahve falında ingiltere gitmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine yorulur.

Kahve falında in görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, herkesin şaşırtılacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuştan inememek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında dik merdivenden inememek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir