AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden inememek

Kahve falında yüksek bir yerden inememek

Kahve falında yüksek bir yerden inememek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden inememek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yüksek yerden inememek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden inememek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında yükseğe çıkıp inememek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inememek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek binadan inememek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak borçların yakın zaman içinde biteceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden atladığını görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, maddi gücünün de daimi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir