AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs itmek

Kahve falında otobüs itmek

Kahve falında otobüs itmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüs itmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinize güvenebilir, yaratıcı işler ortaya çıkartabilirsiniz.

Kahve falında otobüs itmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını itmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine yorulur.

Kahve falında birini balkondan itmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında birini çukura itmek sorunların ve engellerin biteceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü itmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçuruma itmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılara neden olacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan itmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakla itmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, rızkın genişlemesine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir