AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini merdivenden itmek

Kahve falında birini merdivenden itmek

Kahve falında birini merdivenden itmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, başarıları ile tanınacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, bunalımlı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında birini merdivenden itmek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planları bozabilir.

Kahve falında birini merdivenden itmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bundan güç ve cesaret alacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden birini itmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakla itmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birini uçurumdan itmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tren itmek işlerin kapanacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan itmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına işarettir.

Kahve falında birini balkondan itmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir