Kahve falında merdivenden aşağı bakmak

Kahve falında merdivenden aşağı bakmak daha büyük kazançlar elde edileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, başka alanlara yöneleceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Kahve falında merdivenden aşağı bakmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, herkesin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, şerefe ve izzete alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak kendine geleceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak hayırlı bir hayat süreceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya bakmak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işarettir.

Kahve falında binadan aşağı bakmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten aşağı bakmak Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sevdiğini söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top