AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılmış merdiven görmek

Kahve falında yıkılmış merdiven görmek

Kahve falında yıkılmış merdiven görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, zenginliğe kavuşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkılmış merdiven gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak ya da belli isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı yaklaşımları dikkate almanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek çocuk sahibi olunacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında yıkılmış merdiven görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin yıkıldığını görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulur.

Kahve falında merdiven yıkıldığını görmek sıkıntılar son bulacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına işarettir.

Kahve falında merdivenin yıkılmasını görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kulluk derecesinin artmasına yorulmaktadır.

Kahve falında evin merdiveninin yıkıldığını görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, ona şifa olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin merdiveninin yıkıldığını görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir