AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden itilmek

Kahve falında merdivenden itilmek

Kahve falında merdivenden itilmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden itilmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümlenme yoluna giriyor.

Kahve falında merdivenden itilmek elini haramdan uzak tutacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından itilmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, kırılan kalplerin barışacağına işarettir.

Kahve falında itilip kakılmak maddi olarak eksiye düşüleceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize itildiğini görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, geç de olsa huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçuruma itildiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan itilmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Kahve falında itildiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere işarettir.

Kahve falında çamura itilmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir