AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven yıkadığını görmek

Kahve falında merdiven yıkadığını görmek

Kahve falında merdiven yıkadığını görmek yeni işlere gireceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven yıkadığını gördüyseniz:

  • Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının veya önceki harcamalarınız nedeniyle kısıtlandığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında merdiven yıkamak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven yıkadığını görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin merdivenlerini yıkamak çok sağlıklı olunacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında bina merdiveni yıkamak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında suyla merdiven yıkamak yaşadığı muhitin yenileneceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında merdivenleri suyla yıkamak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında beton merdiven yıkamak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir