AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina merdiveni yıkamak

Kahve falında bina merdiveni yıkamak

Kahve falında bina merdiveni yıkamak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında bina merdiveni yıkamak gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalıp, akışına bırakmanızda fayda var.

Kahve falında bina merdiveni yıkamak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında binada merdiven çıkmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bina merdiveninden çıkmak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binanın merdivenlerinden çıkmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında bina merdiveni çıkmak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bina merdiveni görmek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına inanılır.

Kahve falında binayı yıkamak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işarettir.

Kahve falında bina yıkamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir