AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepede durmak

Kahve falında tepede durmak

Kahve falında tepede durmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında tepede durmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde zorluk yaşamış olsanız bile, tamiri mümkün kılan enerjilerden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında tepede durmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven tepesinde durmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın başında durmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaza durmak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında cemaatle namaza durmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ağaç altında durmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine yorulur.

Kahve falında su üzerinde durmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz üstünde durmak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir