AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ev taşıdığını görmek

Kahve falında birinin ev taşıdığını görmek

Kahve falında birinin ev taşıdığını görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, iç sıkıntısına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kasasının ağırlaşacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ev taşıdığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler sizi bazı alanlarda oyun dışında bırakabilir.

Kahve falında başkasının ev taşıdığını görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin ev taşıdığını görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın ev taşıdığını görmek yüzlerin asılacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ev taşıdığını görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında komşunun ev taşıdığını görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, kötüyse düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek zor durumlara düşeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ev taşıdığını görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine alamet eder.

Kahve falında çanta taşıdığını görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir