AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini taşıdığını görmek

Kahve falında ölmüş birini taşıdığını görmek

Kahve falında ölmüş birini taşıdığını görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birini taşıdığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan egoistçe yaklaşımlar görebilirsiniz.

Kahve falında taşıt kullanmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında taşıt görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi tabutunu taşıdığını görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Kahve falında taşıt almak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş taşıdığını görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yük taşıdığını görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim taşıdığını görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında silah taşıdığını görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir