AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşıt almak

Kahve falında taşıt almak

Kahve falında taşıt almak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, işlerinin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşıt almak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında taşıt görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına alamet eder.

Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca taşıdığını görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında eşya taşıdığını görmek sıhhat ve moral bulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta taşıdığını görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta taşıdığını görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valiz taşıdığını görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir