AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah taşıdığını görmek

Kahve falında silah taşıdığını görmek

Kahve falında silah taşıdığını görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, dertleri biteceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği alamet eder.

Kahve falında silah taşıdığını gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Kahve falında silah taşıdığını görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun taşıdığını görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim taşıdığını görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin eşya taşıdığını görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında motorlu taşıt görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, evlatlarının hayrını göreceğine inanılır.

Kahve falında yatak taşıdığını görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şey taşıdığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz taşıtı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir