AnaSayfa / Genel / Kahve falında saray merdiveni görmek

Kahve falında saray merdiveni görmek

Kahve falında saray merdiveni görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında saray merdiveni gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında saray merdiveni görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında büyük saray görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan saray görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, sorunları başarıyla çözmeye tabir olunur.

Kahve falında beyaz sarayı görmek güzel bir hayat süreceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saray gezmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında tarihi saray görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çırağan sarayını görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında köşk saray görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir