AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven basamaklarından inmek

Kahve falında merdiven basamaklarından inmek

Kahve falında merdiven basamaklarından inmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, içinin de rahat edeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında merdiven basamaklarından inmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, düzenlemelerin veya planların üzerinden geçilmesi gerekiyorsa, başka birisinin harekete geçmesini beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında merdiven basamaklarından inmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında merdiven basamağı inmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sağlık ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında basamak inmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven basamağı çıkmak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına inanılır.

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven basamakları görmek zorlukların bir anda biteceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir