AnaSayfa / Genel / Kahve falında basamak inmek

Kahve falında basamak inmek

Kahve falında basamak inmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, konforundan da ödün vereceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında basamak inmek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olmayan veya bağlayıcılığı bulunmayan anlaşma önerileri, teklifler veya tavsiyelerle karşılaşmanız sizi şüpheye sürükleyebilir.

Kahve falında merdiven basamaklarından inmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında basamak inmek çok hayırlı işlere girileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamağı inmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi tabir olunur.

Kahve falında merdiven basamağında oturmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beton basamak güzel sözler işiteceğine, kötü günlerin arkada kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üç basamaklı sayı görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir