AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven basamağı çıkmak

Kahve falında merdiven basamağı çıkmak

Kahve falında merdiven basamağı çıkmak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamağı çıkmak gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında merdiven basamaklarını çıkmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında merdiven basamağı çıkmak hem rahat bir hayata kavuşacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, çevreye karşı itibarın artacağına delalettir.

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında merdiven basamaklarından inmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven basamakları görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven basamağında oturmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir