AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven basamakları görmek

Kahve falında merdiven basamakları görmek

Kahve falında merdiven basamakları görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven basamakları gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamağı inmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven basamağı çıkmak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven basamağında oturmak paraya ve mala kavuşacağına, başının belaya girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek duygularının karşılığını alamayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında merdiven basamaklarından inmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven basamaklarını çıkmak duygularının karşılık göreceğine, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir