AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek ve pirinç görmek

Kahve falında mercimek ve pirinç görmek

Kahve falında mercimek ve pirinç görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mercimek ve pirinç gördüyseniz:

  • Bazı hamlelerinizi gizlice gerçekleştirmek veya diğerlerinin işlerinize karışmasını engellemek amacında olabilirsiniz.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında pirinç mercimek görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Kahve falında pirinç ve mercimek görmek kötü günleri geride bırakacağına, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında mercimek ve pirinç görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek pirinç görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah mercimek görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulur.

Kahve falında mercimek haşlamak insanların afiyet bulacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına alamet eder.

Kahve falında mercimek ve nohut görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir