Kahve falında siyah mercimek görmek

Kahve falında siyah mercimek görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yarınlara bakacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah mercimek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Kahve falında siyah mercimek görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu mercimek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mercimek haşlamak bazı kişilerin kalbini kıracağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında mercimekli köfte yapmak dertlerin ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Kahve falında mercimek tarlası görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mercimekli çiğ köfte yemek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kişinin hayatının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında taze yeşil mercimek görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir