Kahve falında mercimek pirinç görmek

Kahve falında mercimek pirinç görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mercimek pirinç gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında mercimek ve pirinç görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç mercimek görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işarettir.

Kahve falında pirinç ve mercimek görmek küslükleri bitireceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında mercimek pirinç görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek vermek hep dua edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında mercimekli köfte yoğurmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında mercimek ayıklamak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir