AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, düzenin bozulacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek gördüyseniz:

  • İmajınız, kariyeriniz veya toplum içerisindeki duruşunuzla ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işarettir.

Kahve falında bulgur mercimek görmek kendisini işine vereceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına inanılır.

Kahve falında bulgur ve mercimek görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, güzel günlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek ekmek bulamayacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet eder.

Kahve falında mercimek bulgur görmek çok para kazanacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı yemek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir