AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimeği fırına vermek

Kahve falında mercimeği fırına vermek

Kahve falında mercimeği fırına vermek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında mercimeği fırına vermek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında mercimeği fırına vermek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek rızkının kesilmeyeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek satın almak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mercimekli börek görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil mercimek yolmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir