AnaSayfa / Genel / Kahve falında menekşe ağacı görmek

Kahve falında menekşe ağacı görmek

Kahve falında menekşe ağacı görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında menekşe ağacı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı şeyler yapmaya ikna ederken veya performanslarını arttırmak için kendinizden çok şey verebilirsiniz.

Kahve falında menekşe ağacı görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında menekşe sulamak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında menekşe açtığını görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına delalettir.

Kahve falında mezara menekşe dikmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine inanılır.

Kahve falında menekşe çiçeği görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıya menekşe ekmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir